Радослав Благоев – “Патриция”

Радослав Благоев – “Патриция”

Business coach & Sales Trainer

Радослав Благоев притежава богата експертиза в сферата на продажбите и маркетинга с повече от 15 години опит. Той е сред топ специалистите по продажби в България.

Радослав е енергичен предприемач с богат опит в основаването и развиването на бизнеси от различни сфери, включително в сектора на денталната медицина и зъботехниката. Във времето той реализира успешни стратегии за продажби с впечатляващи резултати, като част от мениджърските екипи на водещи български компании и като собственик на различни бизнеси.

Радослав се концентрира в развитието на модерни и работещи маркетинг стратегии и стратегии за продажби на базата на дълбокото познаване на спецификите на различни профили клиенти. Бизнес философията му се основава на изучаването на психологията на потребителите и таргетирания подход за маркетингова комуникация и продажби.

С реализацията на различни търговски стратегии, наблюденията и проучванията на пазара и тенденциите, той изгражда ценна система от теоретични и практически познания за бизнеса и неговата основна движеща сила – хората.

През 2013 г. издава и първата си книга „Levels Up – да превърнем идеите в бизнес, а мечтите в реалност“, която действа вдъхновяващо и мотивиращо.

Наред с индивидуалния бизнес коучинг, корпоративните тренинги и фирмени консултации, Радослав често е водещ лектор на различни семинари и конференции по теми, засягащи бизнес развитието, маркетинга и продажбите.

Радослав в момента работи по втората си книга.

Куверт за Гала вечеря

60

лева

Студенти и Докторанти

-50%

отстъпка от такса участие

Такса след 31.05.2016

140

лева

Такса до 31.05.2016

110

лева