Проф. д-р Маржена Доминяк

Проф. д-р Маржена Доминяк

Заместник-ректор по стратегически инициативи, Медицински университет, гр. Вроцлав, Полша

Редовен професор и ръководител на катедрата по орална хирургия в Медицински университет, гр. Вроцлав. Гост-професор в Техническия университет „Карл Густаф“, гр. Дрезден, Германия. Специалист по орална хирургия.

Член на Комитета по образование към Световната дентална федерация (FDI). Президент на Полската дентална асоциация.

Автор на повече от 250 публикации, глави от книги и/или резюмета, публикувани в списания на полски, английски и немски език. Редактор на раздел на ACEM Journal (IF journal). Проф. Доминиак е редактор и/или съредактор на 7 книги на полски и английски език и ръководител и/или съавтор на общо 50 изследователски проекта, търговски и некомерсиални, в Европейския съюз, и 16 в рамките на международни изследователски проекти, подкрепени от Camolg Foundation®, Osteology Foundation®, Osteohelth Company®, Geistlich® company и др. Автор е на 4 национални и международни патента.

Проф. Доминиак е изнесла повече от 350 лекции на английски и полски език.

Била е главен организатор, съорганизатор и/или модератор на Национална и международна научна конференция: Osteology Foundation® Conference в Полша, Camlog® International Conference в Полша. През 2016 г. е президент на местния организационен комитет за FDI 2016 в гр. Познан. Председател е на Научния комитет на Конгреса по дентална медицина на Полския дентална асоциация.

Освен това е носител на множество национални и международни награди за научна, образователна, организационна работа: DGZI Implant Dentistry Award – 2010, 2016, Camlog Foundation® Aword, FDI Award 2016, 2017, Dentsplay International Award и др. Тя е удостоена и със званието „Платинен елит“ за приноса й в областта на имплантологията и пародонтологията от Американската организация, избрана сред около 600 лекари от цял ​​свят за една календарна година. През 2020 г. проф. Доминиак става лауреат на престижната награда „Златен скалпел“  за най-добри медицински проекти за „Персонализирана 3d оро-лицева реконструкция“.

Дълги години ръководи частна дентална практика Дуо-мед, отличена с титлите “Най-добра в Полша” и “Добър интериор”. През 2014 г. като собственик на клиниката получава престижната титла „Посланици на женското предприемачество“.

Проф. Доминиак също така е член на престижния, почетен Международен колеж по дентална медицина (ICD) и Пиер Фушар.

 

Ранно записване до 23.05.2023

200

лева

Конгресна такса след 23.05.2023

250

лева

Записване за Гала вечеря

90

лева