Мина Петрова

Мина Петрова

Мина Петрова – експерт дигитален маркетинг

Казвам се Мина Петрова и от 15 години се занимавам с маркетинг. Завърших през 2006 година с пълно отличие гимназия с изучаване на чужди езици с профил немски и руски език. Паралелно винаги съм учила английски език, както и съм го преподавала. Владея още и италиански език.

От малка имам страст да изразявам себе си чрез текст и писане, както и да комуникирам с хората. Ето защо започнах висшето си образование по връзки с обществеността в НБУ, където завърших след 4 години следване. Непосредствено след това завърших магистратура по реклама и стилове на живот със силен фокус върху семиотичните изследвания на търговските марки. 

Занимавам се с реклама във Фейсбук от близо 10 години. Впоследствие станах експерт и в други мрежи като LinkedIn, Quora, Reddit и други. Мейл маркетингът също е включен в успешните ми полета на развитие, като в него се включва и автоматизацията на търговския прогрес. 

Ето защо професионалните ми интереси логично са в областта на изкуствения интелект, внедрен в маркетинга, алгоритмите като цяло в социалните мрежи, както и платформите за реклами, които позволяват автоматизация. 

Работата ми в областта на обслужванеo на клиенти ми донесе разбиране за потребителя, което ми помага в ежедневната работа, свързана с всеки клиент, който обикновено е от различен бранш.

Ранно записване до 23.05.2023

200

лева

Конгресна такса след 23.05.2023

250

лева

Записване за Гала вечеря

90

лева