Магдалена Николова

Магдалена Николова

Магдалена Николова – младши специалист връзки с обществеността

 

Казвам се Магдалена Николова на 22г. Завърших 31-во СУЧЕМ „Иван Вазов“ с интензивно изучаване на английски език. Паралелно изучавах и немски език. Смятам, че комуникацията и визуализацията на определени събития и постъпки на хора са в основата на моето личностно и професионално развитие досега. 

През 2019г. кандидатствах и бях приета в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалността – Връзки с обществеността. Още от първата година реших да съчетавам лекциите с практиката. Започнах стаж в ПР агенция – 03PR, където имах възможността да участвам в организацията и реализирането на събития. Участвах в цялостни ПР стратегии – за различни сфери, изготвяне на материали за медиите и създаване на печатно и онлайн съдържание. 

Кариерното ми развитие продължи в продуцентската къща „Semperia Films”. Задълженията ми бяха свързани с работа по анотация, синопсис и сценарий. Също така заснемане на интервюта и работа с актьори. Имах и по-административни отговорности, които бяха свързани с: оформление на документи за кандидатстване с различни кино проекти към НФК, НФЦ и Фонд „Култура“. Други от основните ми задължения бяха свързани с анализиране на съдържание, работа с текст, подтекст и визуализацията им. 

Успоредно със стажантските програми, посещавах онлайн класове за Дигитален Маркетинг в SoftUni и успях да ги завърша успешно. На този етап съм – Junior Account Manager във Fuss Digital Agency. Имам възможността да комуникирам с хора от различни сфери, създаване на онлайн съдържание и поддържане на имидж. Винаги съм имала интерес към цялостното изграждане на имидж и позиционирането спрямо областта, в която иска да бъде припознаван даден човек или фирма.

Ранно записване до 20.05.2022

160

лева

Конгресна такса след 21.05.2022

200

лева

Записване за Гала вечеря до 20.05.2022

90

лева

Директно онлайн излъчване