Д-р Хасан Магхайра, Великобритания

Д-р Хасан Магхайра, Великобритания

Хасан Магхайре е Клиничен лектор по имплантатно дентално лечение в Университета на Манчестър и оглавява научния комитет на Британската Академия по Имплантатна и Възстановителна Дентална Медицина. Обучавал се е в продължение на пет години в различни лечебни заведения в Обединеното Кралство и е придобил право да членува в  Кралския Колеж по Хирургия в Единбург след полагане на изпит през 2005. Придобива специалност Имплантология от Университета на Манчестър след като печели наградата за най-добра клинична презентация за 2007.

Хасан има редица публикации в международни издания. Неговия специализиран интерес е съсредоточен върху костна аугментация в естетичната зона, управление на околоимплантите меки тъкани, имедиатно натоварване във фронталния участък и овладяване на усложнения в естетичната зона. Активен участник е в работната група по орално здраве към Cochrane и постоянно обновява наличната, базирана на доказателства, база данни, свързана с имплантологичното лечение.

Фактът, че др Магхайре има както клинична практика, така и изследователски опит го прави цитиран автор и чест гост-лектор на национални и международни форуми.

Квалификации: Член на Факултета по Дентална Медицина към Кралския Колеж по Хирургия (Единбург), Специализация в областта на оралната имплантология(Манчестър).

Записване за Гала вечеря до 22.05.2018

60

лева

Отстъпка за студенти и докторанти

50%

от такса участие

Конгресна такса след 31.05.2018

140

лева

Ранно записване до 31.05.2018

110

лева