Д-р Ади Палти, Германия

Д-р Ади Палти, Германия

Д-р Ади Палти завършва университета Клаузенбург в Румъния през 1980 и специализация в областта на имплантатното лечение в Института Миш, САЩ през 1996. Гост лектор е в катедрата по Пародонтология и Имплантология към Денталния колеж в Ню Йорк, Медицинския Университет в Тайпей и  университета IASI ФДМ, Румъния. Доцент в Университета Темпъл.

Ади Палти е основател, предишен председател и почетен член на Немското Общество по Орална Имплантология (DGOI) и президент за предходен мандат на  Международен Конгрес на Оралните Имплантолози (ICOI). По настоящем завежда европейската секция, член е на изпълнителния съвет и е вицепрезидент на ICOI.

Той е основател и собственик на “PALTI Dentalzentrum” за естетично и имплантатно дентално лечение в Баден Баден, Германия  и практикува повече от 30 години в кабинета си в Крайтал, Германия.

Той е и основател и президент на Международната Академия по Имплантология (IAI),Германия, и изнася лекции на редица международни форуми от повече от 30 години.  Др. Палти е ангажиран и с експериментални и клинични проучвания в областта на имплантологията. Основният му изследователски интерес е имедиатното имплантиране.

Записване за Гала вечеря до 22.05.2018

60

лева

Отстъпка за студенти и докторанти

50%

от такса участие

Конгресна такса след 31.05.2018

140

лева

Ранно записване до 31.05.2018

110

лева