Д-р Аджай Джунеджа

Д-р Аджай Джунеджа

Квалификации

1990-1995 г.- Бакалавър  по дентална хирургия DAC(C) Стоматологичен колеж Факултет по дентална медицина Индия

1996-1998- магистър по дентална хирургия (протезиране) Университет на Мумбай Индия 2010-2011- Магистърска програма по естетична дентална медицина –UCLA САЩ

Членства на професионални сдружения

Медицинска асоциация на Емирствата Индийска дентална асоциация Индийско дружество по протезиране

Почетен член на Styleitaliano

Държавен председател на Европейската академия по естетична дентална медицина Посланик в ОАЕ на Европейската академия по дигитална дентална медицина

 

Частна практика

Страстен към естетичната стоматология, д-р Джунеджа се обучава като протезист в Индия. Той се премества в Дубай през 2003 г. и оттогава работи като специалист по протезиране. В момента ръководи бутикова мултиспециализирана практика, New York Dental Practice в Дубай. Д-р Джунеджа винаги е проявявал силен интерес към академичните среди и е бил преподавател на непълно работно време в университета в Аджман в катедрата по протези.

Бил е международен лектор на множество конференции и е провеждал семинари.

Д-р Джунеджа е публикувал и написал статия за керамични фасети и композитни смоли. Неговата основна област на практика в денталната медицина е протезирането, имплантологията, естетичната и възстановителна дентална медицина.

Получавал е наградите за 2009, 2010 и 2011, 2012 четири поредни години на Наградите Mena за естетична дентална медицина в 3 различни категории.

През 2012 г. става почетен член на група, наречена StyleItaliano, която е в челните редици на преподаването и иновациите на нови продукти в денталната медицина. Само през последните 3 години той е изнесъл повече от 50 лекции и курсове в Близкия изток, Азиатско-тихоокеанския регион, Индия и Европа на различни конференции или дати на лекции и семинари. В момента д-р Джунеджа също така служи като национален председател на престижния ESCD. Той е написал много статии за директни и индиректни възстановявания и техниките му са публикувани в мрежата и са гледани от зъболекари по целия свят. Неговият фокус сега е да бъде начело на съвременната възстановителна и естетична стоматология.

Ранно записване до 23.05.2023

200

лева

Конгресна такса след 23.05.2023

250

лева

Записване за Гала вечеря

90

лева