Джулия Петрова

Джулия Петрова

Джулия Петрова – младши специалист дигитален маркетинг

Джулия Петрова завършва Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийски университет, гр. София. Занимава се с маркетинг от 5 години, като любовта ѝ към тази сфера се заражда още през ученическите ѝ години, когато прави свой личен блог и започва да търси начини как да го промотира. Тогава се запознава по-отблизо със социалните мрежи и започва да изучава детайлно техните алгоритми.

 През годините докато учи в университет, Джулия има възможността да пише за списание Grazia, както и да е главен редактор в emodno.com. Вече няколко години тя развива своя личен профил в инстаграм и през 2021г. беше номинирана за “Изгряваща звезда” в първите интернет награди, организирани от Grazia – The #Awards. 

Успоредно с развиването на своя личен профил, Джулия се занимава с инфлуенсър маркетинг, с изграждането на маркетинг стратегии, копирайтинг и създаването на фото и видео съдържание за различни клиенти.

Професионалните интереси на Джулия са обвързани с организирането на различни кампании с инфлуенсъри, както и с измислянето на интересно и естетически издържано съдържание за социалните мрежи на различните брандове. Тя обича да участва в абсолютно целия процес на генериране на съдържание – от измислянето на копирайтинга до създаването на визуализацията.

Ранно записване до 23.05.2023

200

лева

Конгресна такса след 23.05.2023

250

лева

Записване за Гала вечеря

90

лева