18, June 2022
14:00 – 15:30

Протезиране върху импланти – опростен подход осигуряващ предсказуемост и дълготрайност

Воденето  на профила на изникване  чрез провизорните възстановявания позволява да се развият меките тъкани, осигурени чрез хирургичните манипулации. Използването на по-конкавен профил в началото и по-коронарно разположен зенит и развитието му впоследствие с втори и трети провизор, позволява да се вземе максимума от потенциала на тъканите индивидуално за всеки пациент.

Създаденият стабилен профил, може лесно да бъде копиран с помощта на съвременните  сканиращи системи.

Именно това е едно от големите предимства на дигиталната технология- възможността за идентично възпроизвеждане на профилите на провизорните и постоянните корони, което с аналоговите отпечатъци е доста по трудно и несигурно.

Голямата палитра от материали и надстройки в днешно време и комбинациите от тях позволяват да се изберат правилните решения за всеки различен клиничен случай. Дигиталните технологии ни позволяват лесно да работим с зъботехници и лаборатории от всяка точка на света, което ни дава възможност да предложим на всеки пациент най-добрия за него завършек на лечение.  Именно тук е голямата разлика между аналоговия и дигиталния свят. При настоящото развитие на технологиите времето на работа се скъсява, както и комуникацията между клиника и лаборатория се подобрява многократно.

Ранно записване до 20.05.2022

160

лева

Конгресна такса след 21.05.2022

200

лева

Записване за Гала вечеря до 20.05.2022

90

лева

Директно онлайн излъчване