Ефективен мениджмънт на специализирана дентална практика: Етичен маркетингов подход

Ефективен мениджмънт на специализирана дентална практика: Етичен маркетингов подход

Преди да се пристъпи към какви да е „козметични“ дентални процедури, включително и поставянето на дентални имплантати, в естетичната зона на съзъбието е изключително важно да се претеглят всички положителни и отрицателни аспекти на възможните лечебни опции. Изключително важно е пациентите да знаят какви са ограниченията при прилагането на дадено лечение и какви биха били дългосрочните ползи/вреди от него.

От друга страна лекарите по дентална медицина трябва да са наясно, че очакванията на тази група пациентите са силно завишени. Задължение на екипа дентални специалисти е непрекъснато да подобрява уменията си и, за да може да постигне както червена, така и бяла естетика при лечение с имплантати. Специалистите трябва да са особено внимателни при провеждане на лечение на пациенти с нереалистични очаквания. Козметичното и естетично лечение трябва да е минимално деструктивно, когато е възможно, и в дългосрочен план да е в най-добрия интерес на пациента.

Едновременно с това лекарите по дентална медицина трябва да са наясно, че управлението на дентална клиника е на практика управление на среден бизнес и всички бизнес стратегии и правила са в сила.  Екипът специалисти трябва да работи за разрастването на практиката, наравно с клиничната си дейност. Целта на лекцията е да представи няколко изпитани маркетингови стратегии за управление и промотиране на специализирана дентална практика.

Лекцията ще предостави ясни дефиниции на термините „етичен маркетинг“, „етика“ и „ценности“, които често се използват при маркетинга, планирането и подлагането на предполагаеми „козметични“ процедури, както и някои насоки и съвети как желанията на пациентите да бъдат превърнати в нужда с цел постигането на по-добри маркетингови резултати.

Записване за Гала вечеря до 22.05.2018

60

лева

Отстъпка за студенти и докторанти

50%

от такса участие

Конгресна такса след 31.05.2018

140

лева

Ранно записване до 31.05.2018

110

лева