18, June 2022
11:15 – 13:15

Дигиталната дентална медицина- нов етап в денталната професия

Дигиталната дентална медицина е повече от средство за създаване на протетични  „ произведения на изкуството“. Тя позволява нов работен процес, който е по-бърз, по-прецизен и по- малко податлив на грешки. Благоприятства опростеността, повторяемостта, продуктивността и най-вече предлага по-добри резултати. 

Интраорални сканери като Vivascan, се използват в дигиталната дентална медицина за бързо заснемане на интраоралните структури на пациента. Снимките, наричани дигитални отпечатъци, се въвеждат в CAD/CAM софтуера , за да се направи дизайн,  и за да се изработи дентално възстановяване като например протези, корони, фасети и дентални импланти. Дигиталните отпечтъци са също така полезни за планиране на ортодонтски лечения и създаване на ортодонтски апарати. 

 

Запазването на централна оклузия, дигиатлен mock-up, въвеждането на друга дигитална информация,  като снимки, позволява напълно нов подход за дентални възстановявания. 

В тази лекция е показан пълният дигитален работен протокол с практически примери. Чрез клинични случаи предимствата на интраоралното сканиране стават по-изявени. Възстановявания на един зъб или цялата уста, дигиталната дентална медицина е нов етап в нашат апрофезия

Ранно записване до 20.05.2022

160

лева

Конгресна такса след 21.05.2022

200

лева

Записване за Гала вечеря до 20.05.2022

90

лева

Директно онлайн излъчване