Уважаеми колеги и гости!

 

Зрелостта се измерва не само с възрастта, но и със задълженията, делата и постигнатите резултати. Динамиката в развитието на науката, технологиите и непрестанната поява на нови техники, апарати, инструменти и дентални материали е стимул и необходимост за узнаване, усвояване и прилагане на новото в професията. Ръководствата на БЗС и на районните колегии години наред организират и финансират провеждането на различни мероприятия за продължаващо следдипломно обучение на лекарите по дентална медицина. С разнообразието на научната и социална програма Научният конгрес на БЗС се утвърждава като най-ценното събитие в живота на съсловната организация, печели доверието на своите членове и партньори, допринася за издигането на имиджа на зъболекарското съсловие пред обществото.

Въпреки прекъсването от двугодишната световна пандемия престои откриването на 20-тия Научен конгрес на Българския зъболекарски съюз.

Вярвайки в успешното провеждане на този юбилеен Научен конгрес в нова и комфортна обстановка, предложена ни от гостоприемния Бургас, си позволявам от свое име и от името на членовете на Научния комитет да Ви пожелая ползотворно участие, приятно пребиваване и успешна бъдеща професионална дейност.

 

Председател на Научния комитет

на 20-тия Научен конгрес на БЗС:

Проф. д-р С. Топалова-Пиринска, ДМ

 

Ранно записване до 23.05.2023

200

лева

Конгресна такса след 23.05.2023

250

лева

Записване за Гала вечеря

90

лева