Ирина Горялова

Ирина Горялова

Петър Горялов е завършил “Индустриален мениджмънт” в ТУ-София, а Ирина Горялова – журналистика в Софийския университет “Св. Св. Климент Охридски”. Сертифицирани са като професионални коучове от The Academy of Coaching в Сан Франциско в 120-часова ACSTH сертификационна програма, акредитирана от Международната коуч федерация. И двамата са завършили десетки курсове в сферата на устойчиво организационно управление в Европа, САЩ и Азия през последните 13 г.

През 2006 г. създават DreamersDo – водещ доставчик на услуги по организационно лидерство и управление за мениджъри и техните екипи. В работата си с компании с 20 до 2500 служители в различни индустрии, включително здравеопазване, те първи въвеждат в бизнес организациите и в дентални практики най-напредничави методологии за устойчиво управление, прилагани от най-напредничавите компании в Европа и САЩ.

Тяхна добра практика за устойчиво лидерство и управление с финансовата компания EOS Matrix е публикувана в “Световения бизнес наръчник за успешното приложение на коучинга в организациите”, издаден през 2010 г. в Германия, заедно с още 22 организации от целия свят като NASA, the BBC, SAP, T-Mobile, Nordea Bank, PepsiCo, UNIQA и други. Тя е първата международно призната практика от България.

Двамата са съоснователи на представителството в България на Международната коуч федерация (ICF) – водещата професионална организация, която задава “златния стандарт” в коучинг индустрията в света. За своето лидерство и принос към създаването на професионалния коучинг в България, през 2011 г. в Лас Вегас те са удостоени с едно от двете най-високи отличия в световната коучинг индустрия – ICF President’s Award.

През 2010 г. те слагат началото на разговора за бъдещето на мениджмънта в България с визионерската си статия “Мениджърите 2020: От оцеляване, през възстановяване към просперитет”, публикувана в сп. „Мениджър“, вдъхновила едногодишна рубрика по темата с едни от най-големите световни мениджмънт експерти и напредничави български управители. През 2013 г. са интервюирани за корицата на Coaching at Work – най-авторитетното списание в коучинг индустрията, издавано във Великобритания. Ирина е преводач на “Осмият навик: От ефективност към съвършенство” от Стивън Кови – една от значимите книги в сферата на организационното управление. Ирина и Петър са редовни автори по мениджмънт теми в сп. “Мениджър” с над 30 статии. Имат над 40 интервюта във водещи медии у нас.

Ранно записване до 31.05.2019

110

лева

Конгресна такса след 31.05.2019

140

лева

Записване за Гала вечеря до 22.05.2019

60

лева

Директно онлайн излъчване