Д-р Аджай Жунея

Д-р Аджай Жунея

Специалист по протетична дентална медицина

Квалификации

1990-1995- Бакалавър по дентална хирургия

Дентален Колеж DAC(C)

Дентално училище

Индия

1996-1998- Магистърска програма по дентална хирургия (Протетична  дентална медицина)

Университета в Мумбай

Индия

2010-2011- Магистърска програма по естетична дентална  медицина  –UCLA

САЩ

Настоящо и минало членство в професионални асоциации

Медицинска Асоциация на ОАЕ

Индийска Дентална Асоциация

Индийско Протетично Общество

Почетен член на  Style italiano

 

Частна практика

 

Като обучен специалист по протетична дентална медицина  започва да преподава в една от най-престижните програми по протетична дентална медицина в Индия, PGIMER. Преподава там в подължеие на три години, а за една година преподава в частен дентален  колеж.

 

Премества се в Дубай през  2003 и от тогава практикува като специалист по протетична дентална медицина в частна практика. Считано от 2008  работи в Дентално Студио- едно от водещите лечебни заведения в света .

 

Винаги е имал значителни академични интереси и преподава почасово в катедрата по протетична дентална медицина към Университета Айман.

Водил е лекции и практически курсове на редица еждународни форуми. Публикувал е статии посветени на керамичните фасети  и композитните материали.

 

Практиката му е съсредоточена  върху протетичната дентална медицина, имплантологията и естетичната възстановителна дентална медицина.

Печели наградата  Mena  за естетична дентална медицина 4 поредни години през  2009, 2010, 2011 и 2012  в 3 различни категории.

През   2012 става член на групата  Style Italiano, която е авангарда на разработването на нови  дентални протоколи и продукти. Само през последните 2 години е провел над 50 лекции и практически курсове в Средния Изток, Азия, Индия и Европа на различни форуми.

Списва редица статиии за сайта на  Stylеitalaino и неговите трудове се преглеждат от хиляди лекари по дентална медицина от цял свят.  Повече информация можете да получите на сайта: www.styleitaiano.org
Сега се фокусира върху водещите техники за съвременна  възстановителна и естетична дентална медицина.

Ранно записване до 31.05.2019

110

лева

Конгресна такса след 31.05.2019

140

лева

Записване за Гала вечеря до 22.05.2019

60

лева

Директно онлайн излъчване