07, June 2019
15:30 – 17:00

myPOS. Ефективно решение за приемане на картови плащания за дентални специалисти

myPOS е цялостно платежно решение, създадено за малки, средни бизнеси и независими професионалисти. myPOS е особено ефективен в сферата на професионалните услуги, тъй като дава възможност на извършителите на услуги да приемат картови плащания от своите клиенти лесно и сигурно, през ПОС терминали и онлайн канали.

Всеки ПОС терминал се предлага с безплатна myPOS сметка и бизнес дебитна карта MasterCard.

Сумите от всички приети плащания постъпват веднага по myPOS сметката на търговеца, а с дебитната бизнес карта могат да бъдат изтеглени от банкомат в страната и чужбина. С дебитната карта, също, могат да се правят разплащания за членски внос към международни организации, конгреси и семинари, както и покупки във физически и онлайн магазини, приемащи MasterCard.

Освен приемане на плащания на място, денталните специалисти могат да използват услугата „Искане за плащане“ чрез изпращане на платежен линк до клиент, независимо от неговото местоположение и отново да получат заплащане моментално.

Услугите на myPOS се използват без никакви начални и месечни такси, а специално за денталните специалисти се предлага транзакционна такса /от всяко прието на плащане/ на преференциална цена, която ще бъде обявена на събитието.

Тази година myPOS въведе първото платежно устройство, което комбинира фискален апарат, принтер и ПОС терминал в едно, специално за българския пазар и във връзка с изискванията на Наредба Н-18.

Повече информация за услугите на myPOS можете да откриете на www.mypos.bg или в шоурума на myPOS в град София, улица Джеймс Баучер 76 А.

Ранно записване до 31.05.2019

110

лева

Конгресна такса след 31.05.2019

140

лева

Записване за Гала вечеря до 22.05.2019

60

лева

Директно онлайн излъчване