Д-р Георги Илиев

Д-р Георги Илиев

Д-р Георги Илиев се дипломира с отличие във Факултета по дентална медицина на Медицински университет – София през 2005 г. През 2006 г. става асистент в Катедрата по протетична дентална медицина, Факултет по дентална медицина, МУ – София. През 2009 г. придобива специалност по протетична дентална медицина. Подготвя своята докторантура на тема „Планиране на естетична зъбна композиция, съобразена с индивидуалността на пациента“.

Като преподавател д-р Илиев е награден с почетна диплома за цялостен принос към образованието по дентална медицина в България. Автор е на образователния филм „Определяне на централна позиция на долна челюст“. Съавтор е на ръководства по клиника и пропедевтика на протетичната дентална медицина.

Д-р Илиев е бил гост-лектор в CEU Universidad Cardinal Herrera, Валенсия, Испания. Акредитиран лектор е на Българския зъболекарски съюз, Българското научно стоматологично дружество и Асоциация „София Дентал Мийтинг“ на теми: „Порцеланови ламинирани фасети: пълен протокол на изработка“ и „Персонализиран дизайн на усмивката – нов подход при планирането на естетичните случаи“. За изявите си като лектор д-р Илиев е награден със сребърна значка от Българския зъболекарски съюз.

Част е от проекта „Visagismile“ заедно с д-р Галип Гюрел, д-р Браулино Паолучи, доц. д-р Димитър Филчев и Адриано Шайдер.

Д-р Илиев е провел редица курсове в сферата на естетичната дентална медицина у нас и в чужбина.
От 2006 г. управлява успешно собствена практика в два града – София и Враца, специализирана в протетичната и естетична дентална медицина.

Куверт за Гала вечеря

60

лева

Студенти и Докторанти

-50%

отстъпка от такса участие

Такса след 31.05.2016

140

лева

Такса до 31.05.2016

110

лева