borislav-milanovУважаеми колеги,
Уважаеми гости,
Уважаеми дами и господа,
Скъпи приятели,

Българският зъболекарски съюз организира своя най-значим научен форум – Научният конгрес за 16-и пореден път.
Годишният Научен конгрес на нашата организация е най-яркото доказателство за желанието и стремежа на лекарите по дентална медицина към повече знания и умения, непрекъснато усъвършенстване и професионален просперитет. Както всяка година и тази, той е част от програмата на FDI по продължаващото следдипломно обучение на лекарите по дентална медицина.
Амбицията ни като организатори отново е да постигнем онази прекрасна амалгама, съчетаваща в себе си не само участия на многобройни чуждестранни и наши лектори – представители на различни школи и успешни практики в света, но и да предложим разнообразни теми, обрисувани с цялата палитра на науката дентална медицина.
Домакин на най-големия научен форум на БЗС отново ще бъде градът с аромат на море и липи – Бургас. Отличната организация на Конгреса за пореден път се реализира с изключителната подкрепа на кмета на гр. Бургас – г-н Димитър Николов, който е и патрон на това събитие, както и благодарение на всеотдайната работа на зам.-кмета – д-р Лорис Мануелян. За поредна година неоценима помощ и съдействие оказват колегите от Районна колегия на БЗС – гр. Бургас.
Социалната програма на Конгреса има за цел да направи този форум значим не само за нас лекарите по дентална медицина, но и за нашето общество като бъде онази допълваща част, която оформя прекрасния цялостен облик на това събитие.
Искрено вярвам, че всички участници ще допринесат за затвърждаването и неповторимия дух на Научния конгрес, показващ вярната посока в развитието на нашата професия и самите нас.

С пожелание за здраве и успех на всички участници!

Д-р Борислав Миланов
Председател на УС на БЗС
Председател на Организационния комитет
на 16-ия Научен конгрес на БЗС

Куверт за Гала вечеря

60

лева

Студенти и Докторанти

-50%

отстъпка от такса участие

Такса след 31.05.2016

140

лева

Такса до 31.05.2016

110

лева