Две акредитирани научни събития на 17-ти ноември

Две акредитирани научни събития на 17-ти ноември

Станалата легендарна за българския футбол дата 17-ти ноември тази година предлага 2 научни форума, акредитирани от Български зъболекарски съюз.

В Бургаската зала „Флора“ ще се проведе организираният от РК на БЗС – Бургас семинар на тема „Естетична дентална медицина“. Присъстващите ще се запознаят със съвременни подходи при директни и индиректни адхезивни възстановявания. Предвиден е и дискусионен панел, а желаещите могат да заявят участието си в офиса на Бургаската районна колегия на БЗС. Повече подробности.

По същото време в София ще се проведе осмото издание на Научния конгрес на Столична районна колегия с любопитното заглавие „Паралакс в денталната медицина.. или различният поглед към нашата професия“. Лектори от 4 континента в 2 последователни дни ще представят за първи път в столицата 8 лекции, в рамките на събитието ще се проведат и 3 практически курса. Можете да се запищете за конгреса в офиса на Столична районна колегия, а мястото на провеждане е зала „София Гранд“ на хотел „Маринела“ . Повече подробности.

Д-р Йордан Йорданов