Single Blog Title

This is a single blog caption

Благословено Рождество Христово и честита, плодотворна и успешна Нова 2024 година!

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

С настъпването на едни от най-хубавите и светли празници искам да пожелая на вас, вашите семейства и хората, които обичате, преди всичко здраве, здраве и още здраве.

Изминалата 2023 година не бе лека и бе изпълнена със сериозни предизвикателства, особено за тези от нас/вас, които трябваше да ги преодоляват.

Повечето от тях са вече зад гърба ни, но те ни накараха да преосмислим много от приоритетите си, а единството на съсловието, здравето и неговата профилактика са безспорно едни от тях.

Вашата непрекъсната грижа и професионализъм играят важна роля в предпазването и поддържането на благополучието на хората. С вашият професионализъм, знания и умения, превръщате страха в увереност и проблемите в усмивки. Вашите посветеност и отдаденост не само лекуват болки, но и връщат усмивки на лицата на пациентите ви.

Както каза Алберт Айнщайн, „Усмивката е езикът, който неизмеримо говори за доброто на сърцето.“ А Джордж Бернард Шоу ни напомня, че „Усмивката е най-евтиният начин да се подобриш.“

Вие, уважаеми колеги, сте майстори в този език на усмивката, превръщайки възможното в реалност и вдъхновявайки с вашия труд множество хора да се усмихват отново.

Коледните и новогодишни празници ни напомнят за важността на даряването, и вие, със своята грижа и лечение, дарявате не само здраве, но и надежда. Вашето усърдие и стремеж към перфекционизъм създават не само здравен комфорт, но и доверие във вас като професионалисти.

Българският зъболекарски съюз успява, въпреки бурните ветрове и трудностите и дори хаоса на времето, в което живеем, да бъде обединяваща и успешна съсловна организацията, защитаваща интересите на всички лекари по дентална медицина в България. Българският зъболекарски съюз винаги е в помощ на своите колеги изпаднали в тежка житейска ситуация, когато това наистина се налага.

С настъпващите празници идва и новото начало – време за нови постижения, за обогатяване на знанията и уменията. Нека Новата година ви донесе още повече успехи и възможности за професионално развитие.

Посрещнете Рождество Христово и Новата година с упование за по-добри дни и не забравяйте, че истинската радост е в даването и даряването, а не в получаването!

От името на Управителния съвет на БЗС и лично от наше име Искрено ви желаем здраве, щастие и успех във всички начинания! Нека тези празници ви зарадват с мир, уют и вдъхновение!

Бог да ви благослови!

 

Д-р Николай Шарков, председател на УС на БЗС